divendres, 11 de febrer del 2011

Bledes amb verdures i curry

 Aquest plat el van fer fa no gaire per la televisió i ens va semblar fàcil i molt bo. Aquesta setmana l'hem provat i efectivament, val molt la pela: saludable, saborós i amb verdures de temporada i el toc de gràcia del pernil i del curry. Molt recomanable.

Ingredients (2 persones):
1 kg de bledes
1 patata
1 pastanaga
1 pernil salat o "del bo" si en teniu
curry
sal i oli

Tallem les bledes a trossets petits i rebutgem les penques (les podem aprofitar en algun altre plat de verdures). Tallem amb la mandolina del rallador la patata i la pastanaga fins a tenir llesques ben finetes.
En una paella que no s'enganxi, hi posem una mica d'oli i hi tirem l'all tallat petit, a continuació, hi tirem la patata i la pastanaga tallades i li donem unes voltes. Ràpidament, hi tirem també les bledes i una culleradeta petita de curry i hi donem unes voltes. Afegim també unes làmines de pernil. Si fes molt de liquid hi podem posar una mica de farina. Deixem que cogui tot, li donem unes voltes més amb cura i servim.

2 comentaris:

Ornella ha dit...

Buonissimo, gustoso e genuino, perciò perfetto per me! L'idea del curry è ottima, grazie per la ricetta! Buon fine settimana ciao!

Gemma ha dit...

Amb aquesta recepta acabes de demostrar que un plat de verdures pot ser igual de gustós i suculent que qualsevol altra cosa! Qui pot dir que no a unes bledes tan sanes i tan bones com aquestes?

Seguidors